De Escape Room Station Staphorst is tot stand gekomen door groot enthousiasme van een klein groepje mensen. Rondom het plan om een Escape Room te realiseren, vielen de puzzelstukjes al snel in elkaar: Een leegstaande oude schuur. Aangrenzende horeca met voldoende parkeerruimte. Gevestigd langs het spoor. En dat allemaal nabij de locatie van het voormalige treinstation (wat zich afspeelde in 1867) maakte het thema vanzelfsprekend: Station Staphorst.

Vele handen maken licht werk

Ons kent ons, hier in Staphorst. En met dank aan een aantal slimme denkers, handige klussers en gedreven creatievelingen, kunnen we sinds juni 2021 publiek ontvangen in deze Escape Room.

Station Staphorst geopend

Super tof natuurlijk. Want met dit thema kan jong en oud zich even in het oude treinstation wanen. De aankleding en muurschilderingen zijn namelijk helemaal afgestemd op het oude treinstation zodat je echt het gevoel hebt even ruim 1,5 eeuw terug in de tijd te zijn. Zo hebben we een stukje historie en cultuur samengevoegd tot een nieuwe trekpleister in ons pittoreske dorp!